Fenyőkéreg - fenyőkéreg ár - olcsó fenyőkéreg

Fenyőkéreg megrendelés


 70 literes mulcs a legjobb áron: 660Ft+Áfa (telephelyi àr) 
 Hívjon! 06 20 77 580 48 

vörösfenyő kéreg, borovi fenyő kéreg, fenyőkéreg, femyőmulcs, nyárfamulcs


 Ha megbízható partnert keres, megtalálta!
Mi nem csak ígérünk, állandó raktárkészletből szállítunk is! 

Orszàgos hálozatunkhoz keresünk árudákat, kertépìtőket, áruházakat.
Várjuk a jelentkezését a 06 20 77 580 48 telefonszámon!

Kertészetek, árudák, figyelem!
Teljes rakomány rendelése esetén 160 km-ig (oda -vissza 320km a vevőért!)
INGYEN SZÁLLÍTUNK KI!

Telephelyünk Soltvadkerten található!
MEGRENDELÉS: 06 20 77 580 48

MEGRENDELÉS: 06 20 77 580 48

Kiszállítás egyedi megállapodás alapján! Időpont egyeztetetés: 06 20 77 580 48

Telephelyünk Soltvadkerten található!


Már parnereinknél is beszerezheti fenyőkéreg termékeinket, Budapesten, Érden, Szegeden, Makón, Veresegyházán, Cegléden, Gyálon, Nyergesújfalun, Fonyódon, Monoron, Szigetszentmiklóson, Jászberényben, Szolnokon, Mikepércsen, Debrecenben, Székesfeférváron, Győrben, Veszprémben, Balatonfűzfőn, Miskolcon, Balassagyarmaton, Rétságon, Kiskunhalason, Soltvadkerten, Kecskeméten, Kaposváron is!
További információkért hívjon! Tel: 06 20 775 8048

A kiszállítás teljes rakomány esetén INGYENES! Budapesti rendelést csak telefonon veszünk fel: 06 20 77 580 48

Szállítás, fizetés

A webáruházunkban megrendelt termékeket cégünk szállítja egész Magyarország területére. A megrendelés visszaigazolása emailben, illetve telefonon történik.
Szállítással kapcsolatban érdeklődjön a 06-20-775 8048 telefonszámon!
A szállítás időpontja: A kiszállítás a 06-20-775 8048 telefonszámon történt egyeztetés után, a megrendelést követő 24 órában, csak munkanapon, illetve a megrendelővel történt egyeztetés szerint történik.
A megrendelt termék kifizetésének módja, a termék átvétele: a megrendelő a megrendelést követő 24 órában az átvétel és a kiszállítás módját leegyezteti. A termék kifizetése az átvételkor készpénzben lehetséges.
A termékek adatlapján megjelenített képek megfelelnek a valóságnak. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!
A rendelés menete a webáruház általános használata linken található.
A megvásárolható termékek köre: Fenyőkéreg termékeket forgalmazunk.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak minden esetben nettó árak, és nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.
FONTOS! Az ingyenes kiszállítás darabszámhoz kötött.
Rendelési információk: A vásárláshoz nem szükséges regisztráció!
Elállás joga: A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától. A törvény teljes terjedelmében a következő helyen található: net.jogtar.hu

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk értelemszerűen elfogadni és nem a levél feladásáét! Természetesen kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket nem tudjuk valójában éppen szállítani és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető. A kiszállítást megelőző elállás esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli! A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett termékek értékét haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Ebben az esetben a vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (például postaköltség). Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén tudjuk a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni (nem a postacsomag, hanem maga a termékek egyéni csomagolása értendő ezen). A csomagolás és/vagy a termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Amennyiben a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem vesz át és a posta visszahozza a csomagot felszámolva annak költségét, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre történő utalással vagy csekken történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki!
Adatkezelés\A webáruház használata során a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat cégünk bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a botanikaricsi@gmail.com e-mail címen. A jelen feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a vásárlás feltételeit, továbbá adatkezelési elveinket.