Hasznos tanácsok a PROFI FENYŐKÉREG alkalmazásához!

A fenyőkéreg alkalmazása sokkal szélesebb körű, mint ahogyan azt a hazai kertészek alkalmazzák. Nyugat-Európában, Amerikában már régóta használják gyümölcsfák alá, málna, áfonya, bodza ültetvényeken, sőt, a szabadföldi zöldségtermesztésben is, paradicsom, paprika alá. A vízigényes növényeknél különösen megfontolandó a használata.

Azon kívül, hogy az öntözés vízmennyisége 30-50%-al is csökkenhet, a gyomtalanításra szinte alig kell energiát fordítania. A fenyőkéreg alkalmazásával elnyomhatja a gyomokat, blokkolja a káros napfénysugárzást, ezzel megóvva a növények felső gyökérzetét. Többféle anyag működhet talajtakaróként, de egyes típusok károsak a gyümölcsfákra. Például a széna, szalma, lebomló műanyag, szövet és egyéb darálékok. A fenyőkéreg bizonyítottan jó talajtakaró, kutatások kimutatták, hogy hatékonyan csökkenti a gyomok terjedését 1-3 évig, attól függően, hogy milyen mélységben alkalmazzák.

A minimálisan ajánlott mélység 6 cm. Ez már képes blokkolni a káros UV sugarakat, és megakadályozza a gyomosodást is. Rendkívül kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat webáruházunkba, ahol 3 kiszerelés közül választhatnak, 50 literes és 70 literes kiszerelésben, akár díszes csomagolással is. Nagyobb tétel rendelése esetén a kiszállítás díját mi álljuk! Ömlesztett áru rendelésekor külön, egyedi árral dolgozunk, kérje személyre szabott ajánlatunkat a 06 20 775 8048-as telefonszámon!