A Profi Fenyőkéreg használata, elhelyezésének módja!

Balkonnövények, sírok, tálak, kertek talajtakarója és sok növény elmaradhatatlan életközege (Azálea, Hortenzia, Magnólia, Rhododendron). A termőréteg eligazítása és a növények elhelyezése után, lehengerelt, letömörített talajra helyezzük el.

Ajánlatos min. 5-6 cm vastagságon teríteni, (de akár 10-12 cm is lehet), így fejti ki maximálisan a hatását. Hagymás, évelő növények felett (Tulipán, Krókusz, Nárcisz, stb.) célszerű vékonyabb réteget elhelyezni (2-3 cm), hogy tavasszal könnyen előbújhassanak. A fenyőkéreg a legjobb megoldás, ha csökkenteni akarja az öntözés költségeit, és meg akar szabadulni kertjében a gyomoktól! Borovi és vörösfenyő kéreg a legjobb árakon! A fenyőkéreg ár változhat a minőségtől és a méretétől is.

NE CSAK DÍSZKERTJÉBEN HASZNÁLJON FENYŐKÉRGET! Akár 95%-al kevesebb gyom! Időt, fáradságot, és pénzt takaríthat meg! A vegyszeres gyomirtás a múlté! Éljen Ön is egészségesen. A gyomirtók nem kímélik az ön egészségét, és a családjáét sem. 30-50% vízmegtakarítás.Ne költsön feleslegesen többet az öntözésre. Használja a gyomok ellen a zöldséges kertjében, gyümölcsösében. Szinte nem kell gyomlálnia! (akár 95%-os hatékonyság!)